Політика безпеки

Справжня Політика конфіденційності діє відносно обробки персональних даних, які може отримати Інтернет-магазин Tituel.com від фізичних осіб на підставі Конституції України та Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 р. No2297-VI, а також Генерального регламенту про захист даних (ЄС) 2016/679 від 27.04.2016 р. (EU General Data Protection Regulation, далі - GDPR) і іншого застосовного Європейського законодавства про захист даних.

Оформляючи замовлення або реєструючись в Інтернет-магазині Tituel.com, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб'єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

1. Склад персональних даних

1.1. Адміністрація Інтернет-магазину Tituel.com використовує Ваші персональні дані тільки для виконання замовлення, яке надійшло від Вас. Ваші персональні дані нам потрібні виключно для того, щоб наші співробітники змогли з Вами зв'язатися телефоном, а служба доставлення змогла доставити замовлений Вами товар в потрібне місце в бажаний термін. При реєстрації на сайті www.tituel.com Ваші реєстраційні дані зберігаються в особистому кабінеті.

1.2. До Ваших персональних даних належать: прізвище, ім'я, по батькові, адреса електронної пошти, номер мобільного / стаціонарного телефону, адресу доставлення. Ми просимо Вас повідомляти тільки ті персональні дані, які необхідні для якісного обслуговування наших клієнтів.

1.3. Адміністрація інтернет-магазину має право встановлювати вимоги до складу персональних даних, які повинні обов'язково надаватися при використанні онлайн-сервісу. Якщо певна інформація не відзначена Адміністрацією як обов'язкова, її надання або розкриття здійснюється Вами на свій розсуд.

1.4. Дані, які автоматично передаються Адміністрації при використанні онлайн-сервісу Користувачем за допомогою встановленого на пристрої програмного забезпечення: IP-адреса, інформація про браузер і вид операційної системи пристрою, технічні характеристики обладнання і програмного забезпечення, дата і час доступу до онлайн-сервісу. Якщо у Вас виникнуть будь-які проблеми або питання по авторизації — реєстрації в Інтернет-магазині Tituel.com, пишіть на нашу адресу електронної пошти store@tituel.com і ми завжди допоможемо Вам!

2. Коло осіб, допущених до обробки персональних даних з боку Адміністрації

2.1. Для досягнення цілей цієї Політики до обробки персональних даних допущені тільки ті співробітники Адміністрації, на яких покладено такий обов'язок відповідно до їх службовими (трудовими) обов'язками. Доступ інших співробітників може бути надано виключно в передбачених Законом випадках. Адміністрація гарантує від своїх співробітників дотримання конфіденційності та забезпечення безпеки персональних даних при їх обробці.

3. Реалізація захисту персональних даних

3.1. Обмін персональними даними при їх обробці в інформаційних системах здійснюється по каналах зв'язку, захищеним технічними засобами захисту інформації. Адміністрація дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ту інформацію про Вас, яка нам необхідна, або інформацію, яку Ви за своєю згодою надасте.

4. Cookies та інші технології відстеження

Cookies - це невеликі текстові файли, які зберігають сайти на комп'ютері або мобільних пристроях в момент, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, сайт на час пам'ятатиме Ваші переваги й дії, які Ви виконали, в тому числі для того, щоб Вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп'ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь.

Cookies та інші технології відстеження у нашому онлайн-сервісі можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації онлайн-сервісу, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Cookies та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг. Для отримання додаткової інформації про те, що таке cookies, як вони працюють, як ними управляти або як їх видалити, перейдіть на www.allaboutcookies.org.

Повідомляємо Вам, що Ви можете у настройках деяких інтернет-браузерів налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому Ви повинні розуміти, що якщо Ви вимкніть деякі файли cookies, функціональність онлайн-сервісу може бути обмежена і Ви не зможете використовувати всі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сторінок.

5. Місце зберігання персональних даних

5.1 Вся інформація, яку Ви вкажете, буде зберігатися в захищеній базі даних.

6. Зміна політики конфіденційності

6.1. Справжня Політика може бути змінена або припинена Адміністрацією в односторонньому